Sønderjylland har oplevelser for alle

Det behøver ikke at være kedeligt at være turist i eget land. Danmark har masser af smukke steder, og fantastiske oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Haderslev i Sønderjylland er absolut et besøg værd, hvis man både vil opleve historie og kultur eller er blot vil udforske de mange naturområder. Man kan opleve det smukke vadehav, hvor flere udflugter tilbydes eller hvis man er til jagt og fiskeri, er Sønderjylland et rigtigt godt sted til dette.

Gode tips til seværdigheder

I Haderslev er der altid noget at opleve, om du er på et kort besøg eller et længere et, er det nemt at gå fyldt skemaet op med seværdigheder.

I Haderslev by er der meget at se, og man kan man nemt fordybe sig i de smukke gamle bygninger eller nyde en lækker brunch på en af restauranterne. Du kan besøge Haderslev Domkirke, og derefter tage på bådtur og nyde omgivelserne til vands, eller kombinere ferien med et besøg på de små nærliggende øer.

Overnatning på et slot

For at skabe rammerne for den bedste ferie, er det vigtigt med en god nattesøvn. Du har muligheden for at bo ved et familieejet slot og avlsgård tæt på Haderslev, med masser af idyl og skønne oplevelser. Her kan du læne dig tilbage og nyde de fredelige omgivelser eller gå på opdagelse i de mange hemmelighedsfulde kamre, hvor det oser af fortællinger fra fortiden. Slots området byder på mange tilhørende bygninger og dertil er der både et stort økologisk landbrug, og en tilhørende gårdbutik.
For mere information omkring både overnatning og udflugter kan du klikke her. https://www.gramslot.dk/overnatning/.

Et ophold du sent glemmer

Vil du have mere end bare et sted at sove? Du kan samle det hele med overnatning og oplevelser som pakkeløsning. Hvis du er udendørs menneske og elsker både natur og vildt, kan du for eksempel komme på bæredygtig sælsafari, som en helt unik oplevelse på vadehavet. Der er også mulighed for at komme på østerssafari, eller hvis du er mere til lands end vands, kan du både komme på ørnesafari eller opleve det smukke fænomen sort sol. Hvad end man er på ferie eller weekend som par og søger en romantisk oplevelse for kun to. Eller hvis man er hele familien og børnene skal have en på opleveren, kommer man ikke til at kede sig på noget tidspunkt.

Leave a Reply