Sjove aktiviteter med klistermærker

Klistermærker er ikke kun for børn! Der er så mange måder man kan bruge klistermærker på og det er kun fantasien der sætter grænserne. Klistermærker kan bruges som belønning, til at organisere med, til at lege med, til at lære med, ja endda til at sælge dine varer med. Så hvad er nogle nemmer idéer som skaber glæde, effekt og respons?

Klistermærker kan bruges til marketing

Hvis du har et faktisk produkt til salg, er du helt sikker klar over hvor vigtig emballagen er, for at en eventuel kunde vælger lige netop dit produkt. Sæt et klistermærke med et flot design eller dit firmalogo på enten på varen, emballagen eller papkassen der sendes ud til kunden. Så let er det at gøre dit produkt lidt mere iøjnefaldende og det er en billig måde at få lidt ekstra reklame og opmærksomhed om produktet og dit firma. Du kan for eksempel også bruge klistermærker på firmabiler og i butiksruder helt nemt og billigt.

Klistermærker kan bruges til at organisere dit hjem

Her kan du let organisere din hverdag og dit hjem ved hjælp af forskellige klistermærker. Tænk på hvor flot og homogent det ville se ud hvis alle dine tørre madvarer så som krydderierne, mel, sukker, ris osv. stod i flotte glaskrukker med matchende klistermærker på. Eller hvad med at organisere rodet på kontoret i kasser og tidsskriftssamlere med flotte etiketter på. Ved hjælp af klistermærkerne finder du en plads til alting, så det faktisk bliver nemmere at rydde op. Du kan sagtens få et Marie Kondo-agtigt hjem.

Klistermærker kan bruges til at aktivere børn

Børn elsker klistermærker. De kan selvfølgeligt bruges til at dekorere diverse kunstprojekter som børnene har gang i men der langt flere muligheder. Hvad med at lave en plakat sammen med børnene hvor deres pligter skrives op på. Når de så har udført deres pligt, sætter de et klistermærke på plakaten. Når de så har samlet et forudsat antal klistermærker, får de udløst en præmie, såsom en tur i svømmehallen eller lignende. Børnene motiveres til at lære positiv adfærd.

Klistermærker kan bruges til at lære med og som genoptræning

Klistermærkerne kan sagtens bruges til at lære med. Tænk på en ældre person, en patient efter en brækket hånd eller et barn der har brug for at øve finmotorikken. Få dem til at sætte klistermærkerne i en bestemt rækkefølge, tegne rundt om dem, eller endda sætte dem op på væggen-så højt de kan nå!

Klistermærker som et teenage-statement

Teenagere kan også sagtens bruge klistermærker, det kan sagtens være cool. Få dem til selv at designe deres egne personlige klistermærker, og få dem til at dekorere deres værelse, mobil, drikkeflasker, skoletasker, cykler, cykelhjelme osv.

Klistermærker kan bruges til at lave individuelle jule, takke- og fødselsdagskort eller invitationer

Du kan dekorere dine kort som hjertet begærer. Husk at det altid er mere personligt at få et brev, indbydelse eller kort gennem brevsprækken end en e-mail i indbakken. Og dertil er det er en nem lille måde at sende et ark klistermærker til andre, så de også kan få det sjovt med flotte klistermærker.

Leave a Reply