Så der nye vinterdæk på kværnen!

Selvom det ikke just er årstiden for ture på motorcyklen, så kommer jeg stadig afsted i ny og næ på de flotte og ikke alt for kolde dage. Derfor var de gamle meget efter mig med at jeg skulle huske at få skiftet dæk, for ”motorcyklister er jo mere udsat end normale bilister”. Typisk forældre bekymring, I ved.

I og med jeg bor hjemme lige nu efter Karen og jeg gik fra hinanden, så er det trods alt de gamles regler, man følger, så jeg tog en hurtig snak med kammerater og kollegaer og forhørte mig, hvor i lokalområdet, man kan få de bedste dæk til den bedste pris.

Vordingborg dækcenter gav den bedste service

Jeg nåede ikke at tale med mange af mine venner, før navnet Vordingborg dækcenter var dukket op et par gange. Det er min første vinter med motorcykel, så jeg har ikke den store erfaring med hvor man tager hen, når man skal have gode motorcykeldæk til prisen.

Jeg gav dem et kald og spurgte dem, hvornår de havde tid. Havde regnet med, der ville gå et par dage, da de åbenbart var ret efterspurgte her op til vinter, men de kunne godt høre, der var nogle bekymrede forældre i baggrunden, så de var så serviceminded at finde en akut tid til mig.

God pris og fantastisk service

Allerede dagen efter lidt over middag stod jeg i servicehallen i Vordingborg og fik en kop kaffe med en af mekanikerne, mens en anden skiftede mine dæk. De var super flinke og i løbet af ingen tid kom den anden mekaniker tilbage, og sagde at nu var dækkene skiftet og jeg kunne trille hjem uden mor og far havde ondt i maven. Jeg var helt overrasket over, hvor hurtigt det var gået – jeg var jo nærmest lige kommet ind af døren.

Det mest overraskende var dog prisen. Nu er det godt nok første gang, jeg køber vinterdæk til min motorcykel – men hold da op det var en god pris. Det fik de også at vide. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Vordingborg Dækcenter.  

En del af First Stop Danmark

En af grundene til at behandlingen var så god, var at Vordingborg Dækcenter åbenbart er en del af First Stop Danmark. Det fandt jeg først ud af, da jeg var kommet hjem igen og havde min kammerat Kasper i telefonen.

Alt i alt var det en super oplevelse, og jeg kan virkelig mærke at min motorcykel har et endnu bedre vejgreb nu, hvor jeg har fået vinterdæk på. Så mor og far havde nok alligevel fat i den lange ende. Men det skal de selvfølgelig ikke have at vide!

Hvis du mangler et godt sted at få skiftet fælge eller dæk, så kan jeg på det varmeste anbefale Vordingborg Dækcenter. Bare giv dem et kald og spørg efter deres motorcykeldæk, så skal de nok guide dig igennem hele sortimentet, så du finder de helt rigtige dæk til din kværn.

Leave a Reply