Her fandt jeg de perfekte sommerdæk

Jeg bor lidt uden for Viborg i en lille landsby der hedder Hald Ege. Jeg har netop erhvervet mig en ny Mazda 6. Jeg har været superglad for mit køb da det er en stabil personbil til mig og min familie. Jeg købte den med vinterdæk på og da sommeren er ved at nærme sig skal jeg have skiftet til sommerdæk. 

First stop Danmark har forhandlere over hele Danmark

Da jeg ikke ved sønderligt meget om biler besluttede jeg mig for at ringe til min far. Min far er en rigtig bilentusiast, så hver kan der er noget der vedrører biler, spørger jeg ham til råds. Det var f.eks. ham der anbefalede mig at købe en Mazda 6, fordi han har læst mange gode anmeldelser af denne bil.

Jeg har heller ikke fortrudt mit køb, så jeg tøvede heller ikke med at spørge ham til råds denne gang. Da jeg ringede til ham, nævnte han prompte First Stop Padborg. Da jeg er bosat i Hald Ege, havde jeg ikke interesse i at køre hele vejen til Padborg for at skifte til sommerdæk. Derfor spurgte jeg ham om han ikke havde tabt småkagerne for der er da ingen der kører så langt for at få deres bildæk skiftet.

First Stop leverer en god service

Han sagde hurtigt at First Stop var en forhandler kæde og der da sikkert var en for mig lige i nærheden. Og manden havde ret! Om ikke der var en First Stop forhandler lige om hjørnet derfor tøvede jeg ikke med at køre derned. Jeg mødte et meget venligt personale, der hurtigt kunne vise mig et overblik og hvilke typer af sommerdæk de havde. Jeg besluttede mig for at handle hos dem og de kunne skifte mine dæk med det samme. Tilmed har de også et dækhotel, hvor de opbevare mine dæk trykt og sikkert.

 

Derfor vil jeg klart anbefale First Stop

Jeg vil klart anbefale First Stop Danmark, fordi jeg fik en fremragende service, til gode priser. Jeg er superglad for mine sommerdæk. Så hvis du skal have skiftet dæk og ikke ved meget om biler, ved du hvor du skal tage hen.

Leave a Reply