Find det lækreste Kroophold på Ålbæk gl. Kro nær Skagen i Nordjylland

Hvis du drømmer om en lækker weekend med din partner, så overvej at tage et ophold på Ålbæk gl. Kro og Badehotel. Kroen har en autentisk stemning, der giver hygge helt ind til benet. Kroen skiller sig ud i forhold til de store hoteller, hvor kroen er et mere intimt og hyggeligt sted. Det betyder også, at I kan koble helt fra og få en hjemlig tryghed i de hyggelige rammer, men samtidig være væk fra hverdagen og få maksimal forkælelse.

Ålbæk gl. Kro ligger centralt med oplevelsesrige omgivelser

En kro ferie i Ålbæk vil kunne byde på masser af spændende oplevelser ud over selve hyggen på kroen. Der er nemlig masser af seværdigheder og ting at foretage sig omkring kroen. Tager I lidt mere nordpå til Skagen, så vil i kunne nyde det unikke syn af Grenen, hvor havene mødes. Dette er et helt unikt fænomen på verdensplan, og det tiltrækker masser af turister hvert eneste år. Til og fra Grenen kører ”Sandormen”, så det er ingen hindring, hvis man ikke er så godt gående.

Ålbæk er en lille landsby, der dog har en lille gågade, hvor I kan besøge de spændende butikker. I kan også tage en tur til Råbjerg mile og se den store klit, der er kendt for at rykke sig fra år til år. Området omkring denne er fyldt med smuk natur, der er typisk for det nordligste Danmark med grantræer, siv og klitter. Få minutter fra Kroen finder I en lækker strand, hvor I rigtig kan dase og koble fra, og så kan I vende tilbage når det passer jer for at nyde den lækre kro mad. Booker I et længere kro ophold på mere end 2 dage, så kan I opnå rabat på superiorværelserne, hvor den står på luksus og forkælelse i særklasse.

Hold din næste krofest i Ålbæk

Skal der være krofest, så står Ålbæk gl. Kro også klar. Der kan du nemlig leje selskabslokaler til din kommende fest, hvor du kan få serveret god kro mad for alle dine gæster. Det er en nem måde at holde fest på, hvor du faktisk ingenting skal gøre selv, men bare kan koncentrere dig om at nyde din fest og selskabet med dine gæster. Er du blevet nysgerrig, så smut forbi Kroens hjemmeside, hvor du kan finde flere oplysninger og booke dit uforglemmelige kro ophold eller selskabslokaler.

Leave a Reply