Ferie for hele familien

Sommeren er lige ved at være over os, og har du og familien styr på planerne? Har I tænkt over, hvordan I skal bruge sommeren og få nogle hyggelige stunder med hele familien? Ja, på trods af alle de elementer, der har været imod os det sidste år, så er der måske en måde, hvorpå du og familien alligevel kan få en god sommer sammen.

Ønsker I jer at opleve Jylland, østkystens smukke strande, naturområde og samtidig have rum til at lade ungerne lege frit, ja så kan http://fjellerup-strand.dk/ være det helt rigtig for jer. Fjellerup Strand Camping er en campingplads der har plads til netop dig og din familie, ligegyldigt jeres behov og krav. Du og din familie er garanteret jysk idyl i smukke Djursland, skønne naturomgivelser og smilende service for alle pengene, hvis I vælger at campere hos Fjellerup Strand.

Leg og sport

Fjellerup strand camping tilbyder samme af aktiviteter for hele familien. Så hvis du og ungerne er vilde med leg, vand og andre fysiske aktiviteter, så er der masser af muligheder. Til vandhundene er der mulighed for badning, snorkling ved stranden, at få muligheden for at røre fisk eller måske sejle kajak eller prøve SUP boards. Har man de mindste med, så kan man opleve trylleri, cirkus eller måske drageopsætning. Der er altså aktiviteter for alle aldre.

Så ønsker du at finde dit indre legebarn frem så kom bare afsted. Ønsker du at holde dig aktiv på din camping, så er der også mulighed for at spille fodbold, volley, petanque, badminton eller tennis. Som sagt er det blot op til dig, hvad du ønsker at bruge din sommertid på, men Fjellerup Strand giver jer mulighederne for at gøre det, I har allermest lyst til. Så selvom I måske ikke kan lave et helt fodboldhold selv, så laver campingpladsen rammerne for, at I kan skabe en masse nye venskaber på tværs af familier.

Muligheder for voksne

Er du på camping alene eller med din bedre halvdel, så er der også masser af ting at foretage sig hos Fjellerup Strand. Her kan I eksempelvis bruge tid på banko, foredrag, kræmmermarkeder eller måske tage til en vin- og ølsmagning. I kan selvfølgelig også bruge de aktive muligheder nævnt ovenfor, eller benytte jer af de mange løberuter eller vandre ruter med eller uden en vejleder. Der vil derudover også være mulighed for at møde en masse andre campister, ved aktiviteter såsom fælles grill om aftenen, bålaftener eller snobrødsbagning. Der er altså masser af muligheder, ligegyldigt om I kommer som familie med små eller store børn, eller om du kommer alene eller med din bedre halvdel. Fjellerup Strand forsøger at skabe rammerne for den bedste sommer muligt, og de ønsker dit og din families deltagelse for at kunne gøre netop dette. Så hvis camping er noget for dig, så kig allerede i dag på Fjellerup Strands hjemmeside og se de mange skønne muligheder, som campingpladsen og Djursland kan tilbyde dig og din familie netop denne sommer. 

Leave a Reply