Fedtfrysning er et godt alternativ til at få fjernet uønsket fedt

Lige meget om du bor i Århus eller andre steder er fedtfrysning et alternativ, der er værd at overveje for fedt, som er svært at få væk ved naturlige metoder. Herunder kan du læse lidt mere om, hvordan du gør det, og hvordan det hele foregår.

Svært at få fedtceller væk

Man kan komme langt med omlægning af kost, regelmæssig træning samt omlægning af livsstil. Men der er typisk en række fedtceller, som kan være meget omstændige at komme af med. Heldigvis er der udviklet en række nye teknologier til dette. En af dem er fedtfrysning. Det kræver naturligvis noget overvejelse, og de fleste er nok mere til at gå det gjort på den naturlige måde. Men som nævnt er det ikke altid, at den naturlige måde gør det muligt at komme af med alt fedtet. Så er det en fedtfrysning, der skal til.

Smertefrit

Fedtfrysning, eller X-Freeze, foregår som en smertefri, udvendig frysning af nogle udvalgte fedtdepoter et sted på kroppen. Det kan være stort set alle de steder, hvor der normalt samler sig fedtdepoter. Ved en fedtfrysning nedkøles fedtvævet præcist og sikker. Det foregår ved at applikationer omhyggeligt påsættes de pågældende områder.  Via et vakuum trækkes de pågældende fedtvæv op i applikationen, hvor processen indledes. Der foretages så en nedkøling af fedtvævet til minus 10 grader af det pågældende område.

Permanent resultat

Ved fedtfrysningen vil fedtet krystalliseres, hvilket dræber fedtcellerne som efterfølgende udskilles via lymfekanalerne. Super effektivt. Typisk vil op fra 20 til 25 procent af de behandlede fedtceller  i det pågældende område forsvinde. En af de store fordele ved en fedtfrysning Århus er, at der er tale om permanent løsning. Altså fedtcellerne opstår ikke igen.

Varer en time

En behandling med fedtfrysning varer kun en time og er faktisk ret behageligt. Undervejs kan du ligge og slappe af og det pågældende område vil efterfølgende blive masseret. Både for at gøre det mere behageligt, men også for at øge blodcirkulationen, hvilket bidrager til en hurtigere proces. Fedtfrysning Århus er en behagelig behandling uden nogen særlige gener.

Let at bestille tid

Det er super let at bestille tid til en fedtfrysning Århus. Og så er priserne forholdsvis til at have med at gøre. Du kan opnå resultater for et beløb, som er til at betale for de fleste. Det anbefales typisk, at der foretages et forløb over tre behandlinger med fire ugers mellemrum. Dette giver det bedste resultat. Efter fire til seks måneder seks det endelige resultat. Og langt de fleste bliver glade for en fedtfrysning Århus, så det er måske også vejen frem for dig.

Leave a Reply