Få professionel rengøring på hele Sjælland

Hvis man er en del af en andelsforening eller en beboerforening, så kender man sikkert til det besvær der af og til hører til det, at gøre rent på fællesarealerne. Af og til er der en vicevært, som står for rengørringen, men langt de fleste gange er det beboerne selv, der står for rengøring. Sådan behøver det dog ikke at være. Langt de fleste beboere og andelsforeninger har anskaffet sig en form for rengøringsservice, som tager ud og gør rent på de fællesarealer. Dette kan nemt betale sig, hvis man er en hel opgang der deler udgifterne. Ofte skal man nærmest ikke betale noget for, at der er rent og pænt på gangene og foran indgangen. 

Hvem skal man kontakte for professionel rengøring? 

En af de firmaer som beskæftiger sig med rengøring på Sjælland er https://www.3×65.dk/. 3×65.dk er et professionelt rengøringsfirma, som beskæftiger sig med rengøring fra Holbæk til Kalundborg. Du kan altså roligt kontakte dem, hvis du er en del af en forening på Sjælland, som gerne vil have gjort rent. De gør dog ikke kun rent for beboer foreninger. Du kan også få dem til at gøre rent for dig, som husejer. Hvis du eksempelvis har en travl hverdag, og ikke gider bruge din tid på at gøre rent når du endelig har fri, så kan du med fordel kontakte 3×65 og få dem til at gøre rent for dig. Ofte kan du endda for rengøring mens du ikke er hjemme, s der er rent og pænt når du kommer hjem. På den måde kan du bruge din sparsomme fritid på sjovere ting end rengøring. 

3×65 har hovedkvarter og deres største afdelinger i Holbæk og Kalundborg, så hvis du mangler rengøringshjælp i især disse to byer, så er det oplagt, at det er dem du skal have fat i for at få tingende gjort. 

Hvad koster det at have en rengøringshjælp? 

Prisen på rengøring varierer naturligvis alt efter hvad det er der skal gøres rent. Om det er en trappeopgang eller et privat hjem, eller et firma efter lukketid. Alt dette spiller ind på den endelige pris. Det er klarts t jo flere timer der bruges på rengøringen jo dyrere, men det er ofte en god investering at gøre sig, for at der er pænt og rent. Rene omgivelser skaber nemlig ikke alene et bedre arbejdsmiljø, men også bedre rammer for dit hjem privat. 

Leave a Reply