Få en status på din ejendoms tilstand

I en andelsboligforening eller ejerforening eller for dig, der ejer en anden type ejendom kan det være en god idé at få lavet en vedligeholdelsesplan.

En vedligeholdelsesplan fortæller dig, hvad og hvornår der skal vedligeholdes på din ejendom eller dine ejendomme. Det er en tilstandsbeskrivelse med bemærkninger om, hvor længe du kan trække den med de forskellige reparationer, der skal laves. Den giver dig også en idé om økonomien i det hele.

Få overblik

En vedligeholdelsesplan kan give dig et overblik over fremtiden. Du kan se, hvad der skal laves og hvornår. Du får også et overslag på de forskellige punkters pris.

Med en vedligeholdelsesplan kan det blive nemmere at planlægge. Du ved nemlig, hvad der skal laves, og hvor lang tid du har til at skaffe pengene til det. Du har endda en cirka pris, så du ved, hvor mange penge, der skal skrabes sammen.

Med overblik og bedre planlægning kan du i det lange løb spare mange penge. Planlægning kan gøre, at du får lagt penge til side til de nødvendige reparationer. Vedligeholdelsesplanen kan hjælpe dig med at undgå, at de forskellige punkter bliver så alvorlige, så det bliver endnu dyrere.

Få lavet en vedligeholdelsesplan

Du kan få lavet en vedligeholdelsesplan ved at kontakte BygKontrol på https://bygkontrol.dk/vedligeholdelsesplan/. Er du stadig i tvivl, kan du læse mere. Du kan også straks få et gratis tilbud ved at udfylde kontaktformularen eller ringe.

Hos BygKontrol kan du få en professionel vedligeholdelsesplan. Du kan regne med en god service, den rette erfaring og det rette udstyr. Skal taget efterses, kan du få det inspiceret med en drone.

Kunderne er meget tilfredse, og du kan også få lavet andre ting end bare vedligeholdelsesplaner. Du kan blandt andet få køberrådgivning, byggetilsyn, varmetabsberegning og 3D visualisering. Forskellige services, der fortæller dig om en ejendoms nuværende tilstand og ejendommens fremtid.

Hvorfor få lavet en vedligeholdelsesplan?

Mener du ikke, at en vedligeholdelsesplan er nødvendig, så tager du fejl. Lader du bare din ejendom stå, vil den med tiden forfalde. Så skal der laves reparationer. Reparationer er dyrere end vedligeholdelse. Derfor skal du have lavet en vedligeholdelsesplan. Du kan spare penge på reparationer.

Har du flere bygninger, der skal vedligeholdes, kan en god planlægning også spare dig for nogle penge. Skal der fx bruges stillads på flere af dine bygninger, så kan det være smart at gøre det samtidig. Så skal stilladset kun lejes én gang.

Det økonomiske aspekt

Overvejer du bare at få lavet en tilstandsrapport, så tænk dig om en ekstra gang. En tilstandsrapport vil kunne give et billede af ejendommens tilstand. En vedligeholdelsesplan har dog også det økonomiske aspekt med.

Vil du vedligeholde din ejendom på den mest økonomiske måde, så skal der planlægges grundigt. Med en vedligeholdelsesplan får du overblik over, hvad der skal laves. Du får også en anbefalet prioritering af udbedringerne samt et budget. Det er sjældent muligt at finde økonomi til flere udbedringer på én gang. Med en plan over, hvad der skal laves, og hvad der haster mest, kan man tage det i den smarteste rækkefølge.

Leave a Reply