Balloner for enhver smag!

Balloner er prikken over i’et til enhver festlig lejlighed. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilke balloner du køber til din fest eller hvor. Man kan købe balloner og helium overalt på nettet, men det er ikke alle steder, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd.

Vi har altid købt vores balloner hos heliumballoner.dk. Der får man en god service, og kan chatte direkte med kundeservice inde på siden, hvis man har spørgsmål til deres produkter. Deres balloner er utrolig smukke, og holder rigtig længe. Her er vores favoritter indenfor balloner til fest, som altid ender i shopping kurven, når vi skal holde fester.

Smukke svævende folie balloner

– En af mine absolut favoritter. Hver gang vi holder fest, kan man altid finde smukke svævende folie balloner i loftet. Folie balloner egner sig særdeles godt til at svæve, da de er lavet af et kompakt materiale, som holder godt på luften. 

En anden stor fordel ved folie balloner er, at de kan blæses op dagen før festen, så du ikke behøver stå og blæse alle balloner op en time inden gæsterne kommer. Det skal man fx med latex balloner, da heliummen hurtigt fiser ud af dem. Så vil du gerne have smukke balloner svævende i loftet til din fest, så husk at købe helium og folie balloner.

Latex balloner til pynt

Selvom latex balloner ikke kan svæve ret mange timer af gangen, egner de sig stadig utrolig godt til pynt til festen. De mest populære latex balloner er de store tal balloner eller bogstavsballoner, som man oftest ser til runde fødselsdage eller babyshowers.

Ballonerne er sindssygt flotte, og kan med fordel klistres på væggen som pynt over et gavebord eller lignende. Man kan også bare lade dem ligge rundt omkring, så gæsterne kan få taget billeder med de store balloner. Det er helt op til dig. Vi køber altid kæmpe store tal balloner, og hænger dem op på væggen – mindre kan ikke gøre det! Det er så smukt, og så koster det ikke alverden i forhold til, hvor meget latex ballonerne pynter til festen.

Normale fest balloner

Sidst men ikke mindst køber vi altid nogle helt normale balloner til at ligge rundt omkring på gulvet, eller som vi klistrer op på vægge eller lignende. Det gør vi særligt til vores børnefødselsdage.

Børnene synes, balloner er sjove – og så kan man jo altid bruge dem til ballon dans eller andre sjove lege til børnefødselsdagen. Normale balloner koster stort set ingenting, og man kan få dem i mange forskellige stile og farver. Vi plejer at købe dem i alle regnbuens farver og hænge dem overalt i hele huset.

Har vi haft temafødselsdag, er det også nemt at finde flotte balloner, der matcher forskellige temaer. Det er kun fantasien, som sætter grænser. Så er der ikke andet tilbage end at sige held og lykke med ballonjagten, og god fest!

Leave a Reply